Gert Sennema & Westkantstad op Koningsdag

Al vele jaren wordt er in Grijpskerk Koningsdag georganiseerd. Zo dit jaar niet anders. Comité “30 april anders” heeft zijn beste beentje voorgezet om er weer een mooie dag van te maken. De aftrap voor de activiteiten is om 14.00 uur. Informeel zal er op “de Poel”, onder begeleiding van het Abel Tasman koor, worden vlag gehesen waarbij uiteraard het oranjebitter niet zal ontbreken. Vervolgens zijn er diverse kinderactiviteiten; te denken aan hindernisbanen en springkussens. Terwijl de kinderen zich vermaken kan het publiek tussen 14 en 16 uur luisteren naar het optreden van het Abel Tasman koor. Gert Sennema & Westkantstad laten hun repertoire tussen en 16 en 18 uur horen.  Allround coverband Ten Speed sluit Koningsdag om 18.00 uur af met een optreden tot 22.00 uur. Tot Koningsdag in Grijpskerk!