Zwembad de Griffioen opent op Koningsdag.

Zwembad de Griffioen opent op Koningsdag.

In Grijpskerk is een grote groep vrijwilligers al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe zwemseizoen want op Koningsdag 27 april gaan de deuren om half twee weer open van het bad dat dit jaar het 50-jarig bestaan viert.

Er zijn weer heel veel veranderingen te melden. Zo wordt het verwarmde openluchtbad nagenoeg energie-neutraal, wordt het hele complex rookvrij en komt er een schitterend nieuw speeltoestel voor de jongste jeugd.

Daarnaast zijn er vergevorderde plannen voor een nieuwe duikplank. Van 14 tot 18 mei wordt het jubileum gevierd met een spetterend programma. Zo is er een optocht van het showkorps Dindua op dinsdag 14 mei, zijn er de hele week allerlei activiteiten voor de jeugd en is er op zaterdag 18 mei een slotfeest met de band Broodnuchter.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk