23ste Avondwandelvierdaagse

23ste Avondwandelvierdaagse

In Grijpskerk wordt van maandag 6 mei tot en met donderdag 9 mei voor de 23ste keer onder auspiciƫn van Vereniging Dorpsbelangen de Avondwandelvierdaagse georganiseerd.

Vanaf 17.30 uur kan worden gestart vanuit het Recreatiecentrum “De Enk” in het sportpark. Men kan kiezen uit afstanden 5, 10 en 15 kilometer. Wandelaars, die graag 1 dag willen meedoen, wordt die mogelijkheid geboden. Zij ontvangen een herinnering.

Op woensdagmiddag 8 mei van 14.30 uur tot 15.30 uur wordt voor de kinderen tot 4 jaar een leuke speurtocht uitgezet door het park “De Enk”. begeleiding en jeugd worden getrakteerd. Sponsoren zorgen voor de traktaties onderweg. Het mooie NAM-natuurpark vormt een belangrijk onderdeel van meerdere routes.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk