Project77 breidt diensten verder uit

Project77 breidt diensten verder uit

Om het dienstenpakket van Project77 Internet Marketing aan te vullen en daarmee full service Marketing dienstverlening te bieden, slaat Erik Santema van Project77 de handen ineen met Eddy Saathof uit Groningen door een nieuw label toe te voegen genaamd Todos!

Todos is de totaal leverancier van diverse reclame uitingen. Denk hierbij aan:

– Huisstijl en drukwerk

– Textiel – Vlaggen

– Doeken en banners

– Relatiegeschenken

– Promotie artikelen

– Reclameborden en panelen

“Met Project77 en Todos is het nu mogelijk elk bedrijf te ondersteunen met zijn online en offline marketingactiviteiten”, geeft Erik aan. Onze website zal binnenkort online staan, maar we hebben inmiddels al een paar producten mogen leveren in de regio.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk