Peuteropvang het Peuterpleintje gaat verhuizen.

Na enig overleg met beide basisscholen in Grijpskerk en de gemeente, heeft Kinderopvang Vrolijk besloten de peuteropvang in de zomervakantie onder te brengen bij cbs de Borgstee. Tot op heden zit het Peuterpleintje in Kerkplein 6. Alle partijen zien veel voordelen en meerwaarde voor deze ontwikkeling. Het heeft een positieve bijdrage aan de doorgaande leerlijn voor de kinderen.

Vrolijk werkt samen met beide basisscholen in Grijpskerk. De buitenschoolse opvang is ondergebracht in obs de Triangel, waar naar volle tevredenheid de kinderen voor- en na schooltijd mogen verblijven om te spelen en te ontspannen.

De peuteropvang is voor alle peuters in Grijpskerk en omgeving. Wanneer u niet in aanmerking komt voor kinderopvang toeslag, zijn er mogelijkheden voor een subsidieplek. De overheid ziet graag dat alle peuters naar een peutervoorziening gaan, en daarom word er op deze manier subsidiegeld vrijgemaakt en verstrekt via de gemeentes. Het Peuterpleintje is een mooie voorbereiding op de basisschool! Deze jonge kinderen leren spelenderwijs van elkaar doordat ze hun leeftijdsgenootjes 2 keer in de week zien in hun eigen groep met hun eigen peuterjuf. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.