Veel bezoekers voor jarige zwembad ‘De Griffioen’

Dinsdag 18.30 uur begon Showkorps DINDUA bij de molen De Kievit met muziek door het dorp. Voorop liepen de kinderen (die nu voor diploma zwemmen bezig zijn) met de nieuwe vlag van De Griffioen.

Onderweg werd oud chef badmeester Anne Kammenga muzikaal opgehaald uit zijn woning. Er stonden vele mensen langs de kant van de weg. Grijpskerk is trots op zwembad De Griffioen. De route ging langs De Nieuwe Wierde waar even gestopt werd zodat de bewoners mee konden genieten van de muziek.

Op het zwembad hield de voorzitter Jaap Vos een korte speech, waarna hij mevr. Rosema uitnodigde om de vlag te hijsen. Mevr. Rosema zwemt sinds de begintijd bij het zwembad.

Vervolgens doken de eerste leerlingen van Anne Kammenga met kleren aan het water in. Af en toe pakte de badmeester de gevreesde haak erbij.

Het zwembad heeft nog leuke activiteiten op de agenda staan. Zie agenda

Wees welkom entree is de gehele week gratis.