Avond van de Filmmuziek in Grijpskerk

Avond van de Filmmuziek in Grijpskerk

Dames en heren, mag ik uw aandacht voor ‘de Avond van de Filmmuziek’.
Zaterdagavond 15 juni om 21.30 uur start de feestweek van Grijpskerk. CMV Excelsior verzorgt een openlucht concert op en om De Poel. Stel u een bijna zomeravond voor, u wandelt naar de concertlocatie en van enige afstand hoort u gezellig geroezemoes en sfeervolle deuntjes. Eenmaal de hoek om met de locatie in zicht, schitteren de lampjes boven, aan en in het water. U heeft het hier nog nooit zo gezien. Bij binnenkomst loopt u neuriënd naar de bar. Als u eenmaal alles in u opgenomen heeft besluit u of om op een stoel te gaan zitten, of spreidt u uw kleedje uit op de steiger waar u een prachtig zicht heeft op alles wat er komen gaat.
Het wordt stiller en donkerder. Het gaat beginnen! U hoort een mars en herkent er van alles in, u wilt meeklappen maar vraagt zich af of dat gepast is. Tuurlijk! En als u de tekst kent zing dan ook vooral mee, we zijn hier immers allemaal voor ons plezier. U klapt er heerlijk op los maar het orkest gaat haast onopvallend door met het volgende nummer. De sfeer veranderd. Intiem, intens en gevoelig. Iedereen is stil. U ook. U kijkt naar links waar ineens iets gebeurd, in stilte. U beleefd de muziek.
Dit is nog maar het begin. Het wordt duidelijk een bijzondere avond met vele verrassingen. En dat onder leiding van de nieuwe dirigent Andries Kramer. Swing, klap, zing en beleef met ons mee. We kijken uit naar uw komst. Kaarten kunt u krijgen bij drukkerij Hoekstra in Grijpskerk, De Glazen Vaes in Niezijl, via leden en per mail via kaarten@excelsiorgrijpskerk.nl.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk