Mensen…nog een week (Tentdienst)

dan is het zover…dan begint de tentdienst…

Oproep:

Voor zondag 16 juni hebben wij (van de kindernevendienst) voor de tentdienst potjes en boterkuipjes nodig. Die wij samen met de kinderen gaan versieren. Alle potjes en boterkuipjes mogen naar onderstaand adres.
Anniek Evers, Friesestraatweg 5, Grijpskerk.

Datum: Zondag 16 juni 2019

Thema: ‘Vriendelijkheid’

Muzikale begeleiding: Muziekvereniging ‘Ons Ideaal’

Voorganger: Pieter Kars van de Kamp

Na afloop multiculturele lunch (v.a. 12.15 uur)

Samen met de Oosterkade Groep organiseren de kerken in Grijpskerk in de feestweek een tentdienst. Dit jaar is het thema ‘vriendelijkheid’. We hopen op een zonnige en gezellige tentdienst waar iedereen welkom is! Net als vorig jaar is er na afloop van de dienst een lunch. Dit jaar helpt Cook & Connect mee bij de organisatie van de lunch en is het de bedoeling dat bezoekers zelfgemaakte internationale gerechten meenemen. Op die manier hopen alle betrokken organisaties te werken aan verbinding met iedereen binnen ons dorp. Iedereen is welkom na afloop! Ook wanneer je niet bij de dienst aanwezig bent. Voor de kinderen zal er tijdens de dienst een mooi kinderprogramma zijn rondom de tent. We hopen zoveel mogelijk dorpsgenoten met verschillende culturele achtergronden te ontmoeten! Van harte welkom!

Let Op:

Alle potjes en boterkuipjes mogen naar onderstaand adres.

Anniek Evers

Friesestraatweg 5