Mensen…nog een week (Blij dat ik Glij)

dan begint de jaarmarkt en ”Blij Dat Ik Glij”.

Bent u er ook zo ondersteboven van?

Na de jaarmarkt begint “BLIJ DAT IK GLIJ”.

Vanaf 15.00 uur.

De bedoeling bij dit evenement is dat de deelnemers op een band, luchtbed of ander spectaculair opblaasbaar object van de schans afglijden en dan zo snel mogelijk de bel luiden die aan het eind van de schans boven het water hangt. Aan het eind van de schans loopt de baan iets op.
De organisatie heeft banden beschikbaar, dus een eigen band/ luchtbed mag wel maar hoeft niet.
Er zijn leuke prijzen te winnen. De eerste prijs is goed voor €75, de tweede prijs is €40 en de derde prijs is €20. Degene die het origineelste van de baan afgaat maakt kans op €50!
Er is douchegelegenheid bij de brandweerkazerne.
Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar fredenmar@hotmail.com. Via dit mail adres zijn ook het reglement en het inschrijfformulier te verkrijgen.
Vanaf 17:00 sluiten we de feestweek af met de band NXT Level in de tent op de Poel.

Uiteraard gratis entree…