Bridgecursus voor beginners Westerkwartier najaar 2019

In het najaar 2019 zal er bij voldoende belangstelling een bridgecursus voor beginners worden gegeven in aantal dorpen in het Westerkwartier.Tijd en locatie zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen en worden na overleg met deelnemers bepaald. De cursus staat open voor jong en oud.

Bij veel spellen moet je “geluk hebben”. Bij bridge is dat niet zo, daarom is bridge dan ook een denksport. Maar anders dan bij bv schaken zijn er bij het beoefenen van deze denksport veel meer contacten met andere spelers.

Er wordt gebruik gemaakt van de methode Startersbridge.  De nadruk ligt daarbij de eerste tijd op het spelen en pas later op het bieden.

De cursus bestaat uit 10 – 12 lessen van elk 2,5 uur. Al snel zal er met ervaren bridgers kunnen worden samengespeeld. En via het internet kan later aan wedstrijden worden meegedaan.

De kosten blijven laag, zodat iedereen de kans krijgt mee te doen. Voor de totale cursus bedragen deze slechts € 35 voor 10 lessen. De grootte van de groep is dan tussen de tien en vier-en-twintig cursisten. Kleinere groepen zijn ook mogelijk; in dat geval zullen de kosten iets hoger zijn.

Voor nadere informatie en opgave als belangstellende, kunt u contact opnemen met:

Klaas Bruinsma

Van Wassenaerplein 1