Vriendelijkheid

Na een succesvolle opening van de Feestweek, staat dag 2 in het teken van de Tentdienst.De tentdienst wordt sinds enkele jaren met succes georganiseerd door de PKN Kerk en de Gereformeerde Vrijgemaakte Kerk. Het thema voor deze dienst was: ‘Vriendelijkheid’. En we vermelden het nogmaals vriendelijk: “Elk jaar komen er steeds meer mensen op dit evenement af”.

Het is een soort dienst waarbij iedereen welkom is en zich ook welkom voelt. De kinderen lopen lekker kriskras door elkaar en de mensen praten vriendelijk met elkaar. Voor de dienst.Op de achtergrond blaast: “Ons Ideaal” de eerste vriendelijke klanken.Opvallend is toch ook steeds dat je nieuwe mensen ziet, die van andere dorpen langskomen.

De kinderen werden vriendelijk verzocht om op het podium te klimmen en juf Hennie, las een verhaaltje voor en elke keer als het woord “Vriendelijkheid” werd genoemd, diende ze hun vinger omhoog te steken. Daarna mochten ze mee naar de kindernevendienst, waar ze leuke ‘Vriendelijkheids-polsbandjes” maakten.

Na afloop was er multiculturele lunch mede mogelijk gemaakt door Cook & Connect. Er was eten te krijgen uit 18 verschillende landen. Deze dorpslunch werd goed ontvangen en het smaakte werelds. We kunnen u vriendelijk vermelden dat het een groot succes was. Daarom schrijven wij het hier met een vriendelijke smiley 🙂