Donderdagavond informatieavond NAM in Niezijl

Donderdagavond informatieavond NAM in Niezijl

Donderdag 20 juni is de voorlopig laatste van een viertal informatieavonden van de NAM over de ontwikkelingen rondom de gelijknamige gaslocatie. NAM nodigde eerder geïnteresseerden  op langs te komen tijdens een van de bijeenkomsten in Kommerzijl, Grijpskerk en Pieterzijl. Als geïnteresseerden niet in de gelegenheid waren om in die dorpen langs te komen, adviseert Dorpsbelangen Grijpskerk dat alsnog te doen in Niezijl. De informatieavond in dorpshuis ’t Schanshuus begint om 17.00 uur en eindigt rond 20.00 uur.

Meer informatie over de avond in Niezijl is te vinden via de website Niezijl.nu. Eerder publiceerde deze site ook over de informatieavond in Grijpskerk .

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk