Zwem4daagse in Grijpskerk

Komende dinsdag is het weer zo ver, de start van de nationale zwem4daagse in zwembad De Griffioen in Grijpskerk. Met de tropische temperaturen in het vooruitzicht hopen we weer op een groot aantal deelnemers! Kinderen zwemmen per dag 10 banen en volwassenen zwemmen 20 banen per dag. Naast het banenzwemmen zijn er elke avond leuke activiteiten. Op dinsdag is de opening en een pizzaparcours. Woensdag is er BINGO en enveloppentrekken. Op donderdag houden we een waterballonnen challenge. Vrijdag sluiten we de zwem4daagse af met het uitdelen van de medailles en vervolgens is iedereen welkom bij de Midzomernachtduik! Lekker dansen, zwemmen en plezier maken tijdens een zwoele zomeravond! Opgeven kan bij de balie van het zwembad, kosten bedragen €6,00 per persoon. Voor meer informatie kunnen jullie terecht op https://www.zwembadgrijpskerk.nl/  of op onze facebookpagina.