Verandering in het restaurant van Het Dorpsplein

Om nog meer vorm te geven aan Het Dorpsplein in de Nieuwe Wierde is er gekeken naar de mogelijkheden van de keuken. Het kan zo een toevoeging zijn aan de dingen die er allemaal gebeuren gaan in de toekomst. Maar waarom wachten tot…. tja wanneer? Omdat vanaf 1 september ook ’s avonds een warme maaltijd wordt aangeboden, is er tussen de middag ruimte in het restaurant voor een lunch.  Een ieder is van harte welkom zowel de bewoners van de Nieuwe Wierde als familieleden, buurtgenoten, inwoners van Grijpskerk en omliggende dorpen..

Leuk en handig voor iedereen die gebruik wil maken van het MFC. Wellicht kunt u uw zaalhuur hierop aan laten sluiten. Mogelijkheden genoeg en dat willen wij ook.

Om deze verandering wat feestelijk op te pakken gaan we van 9 t/m 15 september een openingsaanbieding doen van het 12 uurtje ( broodje kroket, bolletje salade en een halve uitsmijter) voor € 3.50. Lekker om na een lange wandeling een lunchstop te maken, of juist na de lunch even lekker te wandelen.

Dagelijkse openingstijden van het restaurant zijn:
De lunch  12.00 – 13.30 uur
De warme maaltijd 17.00 – 19.00 uur

Reservering is niet verplicht maar zeker voor de warme maaltijd wel verstandig. Je kunt reserveren door te bellen.  Tel. 0594 212 531

Lijkt het je leuk om vrijwilliger te worden in het lunch café  of in  het restaurant tijdens de warme maaltijd, neem dan contact op met:
Mieneke Alting    mieneke.alting@nncz.nl  of
Hilly Holtrop         hillyholtrop@gmail.com