Activiteiten en Evenementen 2020

Sinds 2015 heeft Vereniging Dorpsbelangen het initiatief genomen om 2 x in het jaar een bijeenkomst te organiseren, waarbij zoveel mogelijke partijen aanwezig zijn die jaarlijks een activiteit of een evenement organiseren.

Grijpskerk Gezellig, Oosterkade Groep, Ondernemers Grijpskerk, 30 april anders, Culturele Raad, Wandel4daagse, Kindervakantie spelweek, 4/5 mei comité, Jan Meijer Toernooi en Zwembad De Griffioen waren afgelopen dinsdagavond aanwezig.

Doelstelling is om zoveel mogelijk activiteiten of evenementen niet tegelijk te laten organiseren.

Plannen voor het nieuwe jaar 2020 komen aan de orde. Het is nog te vroeg om alle datums bekend te maken. Maar we zullen zo spoedig mogelijk met een agenda komen voor het jaar 2020.

In februari komen de partijen weer bij elkaar.