Stichting Oude Groninger Kerken (SOGK) neemt Hervormde kerk over

Enthousiaste vrijwilligers gezocht!

Op vrijdag 8 november 2019 wordt de Hervormde kerk van Grijpskerk door de PKN-gemeente Grijpskerk overgedragen aan de Stichting Oude Groninger Kerken (SOGK). Vanaf dat moment treedt er een nieuw tijdperk in en daarom zijn we nu op zoek naar leden voor de nieuw te vormen Plaatselijke Commissie voor deze kerk. Een Plaatselijke Commissie, allemaal vrijwilligers, gaat over het beheer en gebruik van de kerk en geeft praktisch handen en voeten aan de activiteiten die in en om de desbetreffende kerk ontwikkeld worden. Wilt u hier meer van weten en/of lijkt u dit iets? Op maandag 21 oktober 2019 organiseert de SOGK een informatiebijeenkomst in de kerk aan het Kerkplein 11 in Grijpskerk.

Tijdens deze bijeenkomst geven Annemieke Woldring en Miriam van der Waart van de SOGK uitleg over hoe één en ander voortaan geregeld gaat worden met betrekking tot de kerk en het gebruik van de kerk. Wellicht kan er die avond ook al een Plaatselijke Commissie gevormd worden. Uiteraard is er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen. Wij nodigen u hiermee van harte uit deze bijeenkomst bij te wonen. We beginnen de avond om 19.30 uur. U kunt zich aanmelden via vanderwaart@groningerkerken.nl of tel. 050-3123569.