Met de trein? Wees even alert

Al enkele jaren wordt gewerkt aan de spoorlijn tussen Groningen en Leeuwarden. De reden hiervoor is dat er op termijn een extra sneltrein gaat rijden tussen deze twee steden. Daarnaast wordt regulier onderhoud gepleegd. Tussen 16 en 27 oktober moeten reizigers naar Groningen rekening houden met oponthoud.

Van 16 tot en met 27 oktober rijden er geen treinen tussen Zuidhorn en Grijpskerk. Dat betekent dat Zuidhorn wat treinverkeer betreft het begin- en eindpunt is voor reizigers vanuit of richting Leeuwarden. Vanaf Zuidhorn rijden er bussen naar het hoofdstation in Groningen. Houd daarbij rekening met extra vertraging in je reistijd. Na 27 oktober zou de trein weer zo moeten rijden zoals gebruikelijk is.