Griffioen-kalender 2020 komt er aan!

Het is al meer dan 25 jaar een begrip in Grijpskerk en omgeving. De uitgave van de Griffioen-kalender van het zwembad de Griffioen in Grijpskerk. Deze week nam wethouder Hielke Westra van de gemeente Westerkwartier,  geboren en getogen in Grijpskerk het eerste exemplaar van de kalender voor 2020 in ontvangst van Anita Zuidema, één van de drijvende krachten achter deze kalender. Als oud-Grijpskerker die ooit zijn zwemdiploma’s in zwembad De Griffioen haalde weet wethouder Westra als geen ander hoe belangrijk het zwembad inmiddels al 50 jaar voor Grijpskerk en de omliggende dorpen is. De kalender wordt verkocht via een huis-aan-huis-actie en is daarna nog bij de drogist en de drukkerij in het dorp verkrijgbaar.