Filosoferen op Zondagmiddag

Wat: In gesprek met elkaar, in alle rust met hart en ziel helder nadenken over het leven en wat ons zoal beweegt: praktische filosofie.
Hoe: Dat kan gaan over een bijzonder onderwerp, een boek, een concreet levensprobleem dat zich voordoet ……, waaraan wij als deelnemers zin/behoefte hebben.
De eerste keer willen wij, een beetje tegendraads, beginnen met het einde, beter gezegd: “onze menselijke eindigheid”. Het einde van het jaar: een moment van bezinning, van stilstaan bij jezelf, bij je leven. Stilstaan bij vragen als: wat blijft erover van ons, van onze liefde, dromen en idealen.
Voortgang: Wij stellen ons voor om maandelijks op zondagmiddag met elkaar te filosoferen voor een ieder die zin in heeft in deze gesprekken. Zonder opgave – van harte welkom!

EERSTE BIJEENKOMST:
Datum:       Zondag 10 november
Tijd:          15.00—17.30 uur (start 15.15)
Plaats:        Kerkplein 6

Georganiseerd door:

Robert Bouma,

Johan Feitsma,

Atze Landman (tel: 0594-853160)

Hans Nieuwenhuis

Marianne Wimmers (tel: 06 22 44 24 20)