Reizen en koken

Mijn droom was om koken en reizen samen te brengen. Op 15 november gaat dit gebeuren!

Stel je voor: Je reist door de mooiste natuurgebieden van Amerika of Canada. Het is vroeg in de ochtend. De zon komt net op en je hoort de vogels fluiten. Als je naar buiten kijkt zie je een wuivend groen bladerdak en ruik je de geur van… Je staat op en rekt je uit en loopt door de deur van je camper naar buiten.

Op een klein vuurtje maak je je eigen koffie en bak je je eigen brood als een echte cowboy drink je je koffie en eet je je brood en geniet van het fantastische uitzicht, heerlijk helemaal weg op reis door Canada of Amerika. Houd jij er van om te koken terwijl je de vlammen hoort knetteren en de warmte op je gezicht voelt? Het gevoel van ultieme vrijheid omdat je zelf je maaltijd op open vuur bereid?

Christian is een gedreven Vuurmeester die jou alles kan leren over koken op vuur. Je leert tijdens dit evenement koken op houtvuur. Danielle vertelt je alles over reizen met een camper of huurauto in Canada en Amerika. Dit evenement is ontstaan door de passie voor reizen en eten. Met dit evenement willen we je meenemen in een totale beleving die in het teken van reizen en eten staat. Om de beleving compleet te maken komt er zelfs een camper uit Halifax op het terrein, zodat je je tijdens deze avond helemaal in Canada of Amerika waant. Natuurlijk vinden we het leuk als je ook andere geìˆnteresseerde mensen vertelt over dit evenement.

Geef je voor 10 november op:

Mail: info@approvedbydanielle.nl of 06 465 94 689

Datum: 15 november 2019