Nieuwe verhalen met leuke prijsvraag

Als opvolger van de verhalenbundel Sloten tied (verschenen in maart) wordt op 22 nov. in t Schanshuus in Niezijl een nieuw boekje van Are Meijer gepresenteerd.
Deze nieuwe verhalen, bijeengebracht onder de titel Nije plof, zijn ook weer in de eigen streektaal geschreven en spelen zich merendeels af in de bekende omgeving en met bestaande, enigszins ‘vermomde’ hoofdpersonen. Herkenbare locaties als ‘Hotel Kuperus’ en ‘garage Westerhof’ komen aan bod en zelfs de visclub van Lutjegast verschijnt ten tonele.

De prijsvraag die aan dit boekje is verbonden, is een uitdaging aan de lezer. Er is namelijk precies één verhaal dat niet op waarheid berust, maar volledig uit de duim is gezogen. Tijdens de presentatie zal dit worden toegelicht. Lezers die raden om welk verhaal dit gaat, maken kans op leuke prijsjes.

De bundel wordt gepresenteerd op vrijdag 22 nov., t Schanshuus, Hoofdstraat 83, Niezijl, aanvang 20.00 uur.