Workshop bestuurskracht sportverenigingen

Workshop bestuurskracht sportverenigingen

Sociaal werk De Schans en Huis voor de Sport Groningen organiseren op 3 december de workshop ‘bestuurskracht voor sportverenigingen’. De bijeenkomst wordt gehouden in Cultureel Centrum Zuidhorn, aan de Jellemaweg 6 in Zuidhorn. De organisatoren beschrijven de workshop alsvolgt:

“Tijdens een inspirerende workshopavond over bestuurlijke vernieuwing nemen we het bestuur van de aanwezige verenigingen onder de loep om te kijken welke winst er mogelijk nog voor jou te behalen valt. Een ondernemend en divers samengesteld bestuur heeft een positieve uitwerking op de vereniging. Bestuurskracht gaat o.a.over de samenstelling van het bestuur: is dit een afspiegeling van het ledenbestand? Hoe is de sfeer, dynamiek en betrokkenheid binnen het bestuur? En zijn binnen het bestuur alle competenties aanwezig om het bestuurswerk goed te doen? Zomaar een paar vragen die tijdens deze avond de revue zullen passeren. Op interactieve en praktische wijze gaan we met elkaar aan de slag. Aan het einde van de avond weet je aan welke knoppen jij kan draaien om daadwerkelijk vernieuwingen door te voeren in het bestuur en welke vernieuwingen wenselijk zijn voor jouw vereniging. We bespreken wat dit oplevert, voor de vereniging én voor jou als bestuurder zelf.”

Meer informatie
Nieuwsgierig of wil je meer informatie? Neem dan contact op met buurtsportcoach Simke Eding, s.eding@sociaalwerkdeschans.nl. Je kunt je uiterlijk tot 29 november aanmelden.

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend