Samen sterk in Grijpskerk

‘Samen sterk in Grijpskerk’ was het thema tijdens het kennismakingsbezoek van burgemeester Van der Tuuk aan Grijpskerk. De eerste kroonbenoemde burgemeester van de gemeente Westerkwartier doet een kennismakingsronde door de gemeente en was door diverse instanties uit het dorp uitgenodigd. Vrijdag 22 november werd hij welkom geheten.

Tijdens een lunch in de Nieuwe Wierde gaven stichting MFC, de dorpscoöperatie, NNCZ en de Stichting Vrienden van de Wierde een korte presentatie over hun ontstaan en de stand van zaken.  Aansluitend maakte het gezelschap onder leiding van de vereniging Dorpsbelangen per oldtimer bus een rondrit in en om het dorp. De highlights en aandachtspunten in het dorp werden tijdens de rondrit besproken. Drie stops waren er bij de ondernemers in de Herestraat, bij het fierljeppen en het zwembad.
Een prachtige kennismaking met het dorp. Het dorp waarin door actief samen te werken enorm veel wordt bereikt!