Salon Libelle al 4 jaar een begrip in Grijpskerk

Salon Libelle al 4 jaar een begrip in Grijpskerk

Salon Libelle van eigenaresse Hittsje Kuiper viert deze week haar 4 jarig bestaan.

Salon Libelle, Herestraat 30C te Grijpskerk, is op 2 januari 2016 opgericht. De kapsalon & schoonheidssalon is een zeer nette, luxe, klantvriendelijke salon en kreeg in April 2019 een Gold Award met de Verkiezing van de Leukste Kapsalon van de Gemeente Westerkwartier.

De kapsalon heeft een centrale ligging waardoor klanten uit de wijde omgeving worden bediend. Daarnaast gaat de eigenaresse regelmatig naar verschillende cursussen en beurzen om up-to-date te blijven met alle modebeelden die er op het moment worden gevolgd. Naast haarverzorgingsbehandelingen kunt u ook terecht voor gezichtsbehandelingen. Kijk voor meer informatie over het productaanbod op: www.salonlibelle.nl. U kunt voor het maken van een afspraak of overige vragen telefonisch contact opnemen met Hittsje op telefoonnummer: 0594 – 699 743

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk