Everlasting Kledingverhuur

Everlasting Kledingverhuur

Wij Everlasting Kledingverhuur , verhuren op kleine schaal  historisch gerichte kleding tot circa jaar 1900. Op 10 mei gaan wij in het (voormalig) kostuummuseum de Gouden Leeuw in Noordhorn een in  Victoriaanse stijl Tea Party organiseren . Hiervoor zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vind en wat ervaring heeft met haar op steken/ te krullen bij circa 5 vrouwelijke modellen . Wat wij kunnen bieden is vergoeding  op basis van onkostenvergoeding, en een historische gezellige dag.

Wij als Everlasting dachten via deze weg misschien mensen te vinden die hier wel wat voor voelen . Mocht dit volgens U niet de weg zijn of hebt U voor ons een andere tip om aan onze wens te voldoen dan horen wij dat graag .

Vriendelijke groet namens Everlasting , Dieuwke Hofstee
tel nr 0615308848

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk