Komkommertied

Komkommertied

KOMKOMMERTIED

Blijspel in 3 bedrijven auteur:  Herman van der A

Gespeeld door: De Diakonaaltjes

Weduwnaar Geert Platje (Henk) is tuinder. Sanne(Tineke) is Geert’s rechterhand, zij houdt de groentezaak draaiende. Om te overleven rijdt Geert ook op een taxibus. Hij kan met moeite de kop boven water houden, maar als de dorpsbewoners mevr. Naaijer (Janny) en mevr. Klaster (Tetsje) hem gaan dwarsbomen lijkt het gauw gebeurd met het tuindersbedrijf.  Gelukkig wordt daar op tijd een stokje voor gestoken door de pastoor (Johnny) en maatschappelijk werkster (Mieke). Geert zijn  zoon Johan(Wietze)woont samen met vriendin Tilly(Irene). Tilly en Markus (Bert)helpen een handje mee met aardbeien plukken. Een agent (Johnny) probeert de rust en de goede orde te handhaven, maar of hem dit gaat lukken?

Kortom genoeg ingrediënten voor een gezellige avondje lachen!

Vrijdag 28 februari

PKN kerk Nicolaas Grijpstraat

Aanvang: 20.00 uur

kaarten 7,50 verkrijgbaar bij drogisterij DIO

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk