In memoriam Ello Sterenborg

Afgelopen week bereikte ons het verdrietige bericht dat Ello Sterenborg is overleden. Ello heeft in zijn leven een ongekende maatschappelijke bijdrage geleverd aan het dorp Grijpskerk. Hij overleed afgelopen woensdag nadat hij al enige tijd ziek was. Ello werd 91 jaar!

Ello was een kenmerkend en karakteristiek persoon. Waar hij ook was, in zijn mond had hij een sigaar. Hij was op vele plaatsen aanwezig en was onder meer de grondlegger van Dorpsbelangen Grijpskerk en de Fierljepvereniging Grijpskerk. Zijn verdere bijdrage op maatschappelijk en organisatorisch gebied aan veel vrijwilligersorganisaties was groot. Om hem voor zijn inzet te eren wordt ieder 2 jaar de Ello Sterenborgbokaal uitgereikt door Dorpsbelangen Grijpskerk aan de vrijwilliger(s) van het jaar.

Vanwege het overlijden van Ello zijn de wieken van molen ‘de Kievit’ in rouwstand gezet. Aanstaande donderdag 27 februari om 14.00 uur is voor iedereen de mogelijkheid om afscheid te nemen van Ello Sterenborg nabij Ello’s Place.