Roon Staal met bekend werk op lente tour

Roon Staal met bekend werk op lente tour

Zanger-pianist Roon Staal speelt tijdens de Lente Tour o.a. het bekendere werk van zijn, inmiddels, 11 albums. Tijdens deze tour van 2 april t/m 26 april 2020 doet hij in totaal 14  locaties in Nederland aan.

Help Me Through The Night, Stay With Me ‘Till The Morning, Pie Jesu, Promise, Bridge Over Troubled Water en Rust In Bewustzijn zijn songs die voorbij komen. Ook werken van zijn nieuwste album Peace als  Waltzing Matilda, Sound of Silence en I need You, welke tijdens de Herfst Tour 2019 is uitgekomen, worden ten gehore gebracht.  Bij het reserveren van kaarten is er de mogelijkheid verzoeknummers uit zijn repertoire door te geven.

Het concert te Grijpskerk in de Dorpskerk (Kerkplein 11)  vindt plaats op zaterdag 4 april 2020.
Aanvangstijd is 20.00 uur. De deuren zijn een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Naast de touren in Nederland geeft Staal ook optredens in het verre oosten van Rusland (Vladivostok) en Japan (o.a. Tokyo). De zanger weet met zijn warme stem en prachtige pianospel het publiek steeds weer te raken met prachtige vertolkingen van zijn eigen songs en werk van andere componisten.

Alle informatie m.b.t. de Lente Tour en het concert te Grijpskerk  kunt u vinden op de website www.roonstaal.com. Reserveringen kunnen daar worden gemaakt of via 06-30025992.

https://www.youtube.com/watch?v=hftREnZsRXY

https://www.youtube.com/watch?v=KjFL9UJPsHo

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk