Dichters en troubadours in Bakkerscafé

Meeslepende poëzie, liedjes recht uit het hart, humor en gezelligheid, ernst en luim, taalspel en tekstueel vernuft, het staat vrijdag 13 maart garant voor een aangename avond in het Bakkerscafé in Grijpskerk. De dichters Willem Tjebbe Oostenbrink en Are Meijer brengen, samen met de zingende muzikanten Geert Zijlstra en Piet Buist, een aansprekend programma in de streektaal.
Genoemde combinatie van dichters en troubadours is van vele markten thuis en behoeft nauwelijks introductie. Zoals bekend hebben allen de laatste jaren hun literaire en muzikale sporen verdiend. Beide dichters vielen – en vallen – regelmatig in de (ook internationale) prijzen, terwijl de muzikanten onder meer bekend zijn van de cd “Strunen met dij”, en geregeld te horen zijn op RTV Noord.
Naast een verrassende selectie uit hun repertoire kan het publiek ook genieten van vele nieuwe nummers.

Vrijdag 13 maart, Bakkerscafé, Kerkplein 5, Grijpskerk, aanvang 20.00 uur, toegang gratis.