Laffe diefstal uit woning en poging inbraak woning

Afgelopen zaterdag 7 maart 2020, tussen 20:00 uur en 22:00 uur, heeft er een diefstal uit een woning plaats gevonden aan de Prof. Wiersmalaan te Grijpskerk. De bewoonster kreeg een man, blank en ongeveer 30 jaar, aan haar deur die vertelde dat haar container nog buiten stond. Toen de bewoonster deze weer bij haar woning zette, is er een persoon in haar woning geweest en heeft deze doorzocht. De bewoonster mist contant geld.

Er is ook een poging inbraak geweest op zaterdag 7 maart 2020, in een woning aan de Burmanniastraat te Grijpskerk. De bewoner was de gehele dag weggeweest en zag bij thuiskomst dat er een raam was geforceerd.
Mogelijk heeft iemand iets gezien of gehoord.
Mocht dit zo zijn, meld u zich dan via 0900-8844 of via een PB. Anoniem melden mag natuurlijk ook via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

Bron: Politie Westerkwartier