Project 77 neemt Corona maatregelen

Ondersteuning overheidsmaatregelen

Project77 ondersteunt de door onze overheid getroffen maatregelen volledig. Als heel Nederland de adviezen goed opvolgt dan kan erger hopelijk voorkomen worden en neemt de kans op een langdurige ontregeling van de samenleving af.
Dienstverlening Project77
Ons bedrijf is normaal geopend, wel wordt de dienstverlening door Project77 iets aangepast.
Veel contacten verlopen bij Project77 al via internet, e-mail en telefoon, wat dat betreft is het onderlinge contact al beperkt.
Afspraken met klanten, leveranciers en overige relaties beperken wij daar waar mogelijk.
Door Project77 getroffen maatregelen
Zoals genoemd blijft Project77 normaal geopend, dat kan naar onze mening in combinatie met onderstaande maatregelen:
  • Kom niet naar ons kantoor bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.
  • Geen hand geven
  • Als afstand voor onderling contact minimaal 1,5 meter aanhouden
  • Afspraken niet langer maken dan dat nodig is
  • Deurkrukken worden meerdere keren per dag schoongemaakt