Aanstaande zaterdag haalt CMV Excelsior geen oud papier op.

Aanstaande zaterdag haalt CMV Excelsior geen oud papier op.

In verband met de uitbraak van het Coronavirus zijn ook wij genoodzaakt maatregelen te nemen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Dat houdt in dat er tot nader bericht geen oud papier door ons opgehaald zal worden. Wij vinden het vervelend om deze noodzakelijke maatregel te moeten nemen en hopen dat u het oud papier voor ons kunt bewaren. Lukt dit niet en wil u het toch graag aan ons doneren, dan kunt u het zelf brengen naar de oud papier container die geplaatst is op Industrieterrein. Op de bijgevoegde foto is met de rode marker aangegeven waar de container precies staat. Zodra het weer mogelijk is halen wij het papier graag weer bij u op.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk