Dorpsloket “Voor Elkaar” in Grijpskerk  gewoon  bereikbaar

Dorpsloket “Voor Elkaar” in Grijpskerk gewoon bereikbaar

Veel bijeenkomsten zijn afgelast en veel loketten worden gesloten. Ook het Dorpsloket van de Dorpscoöperatie Grijpskerk Verbonden heeft fysiek haar deuren moeten sluiten. Mensen kunnen niet meer naar het Dorpsloket in de Nieuwe Wierde komen. Via telefoon en digitaal blijft het Dorpsloket echter wel in de lucht.

Zoals gebruikelijk kunnen mensen met een hulpvraag contact opnemen met het Dorpsloket. De dorpscoöperatie wil graag aandacht en hulp op afstand geven in deze moeilijke tijd:

• Heeft u iemand nodig voor een boodschapje.? Wij regelen het graag voor u.
  • Heeft u problemen met uw telefoon, laptop? De vrijwilligers van de digitale helpdesk staan paraat.
  • Uitleen van kleine hulpmiddelen, zoals elleboogkrukken gaat gewoon door.
  • Bezoekjes wordt afgeraden of is verboden, gevolg is dat sommige mensen zeer veel alleen zijn. Voor al diegenen die behoefte aan een praatje hebben : bel ons!!!!   Wij maken graag een praatje met u , of zorgen ervoor dat iemand u iedere dag  belt voor een gezellig gesprekje.

En voor ons allen: pak wat vaker de telefoon of stuur een kaartje!!

Alle werkdagen is het Dorpsloket de gehele dag telefonisch bereikbaar voor een boodschapje, of een luisterend oor.

Mailen kan ook: dorpsloket@grijpskerkverbonden.

Het bestuur van de Dorpscoöperatie wil ook in deze tijden een bijdrage leveren aan de leefbaarheid na het dorp. Zijn er goede ideeën die we op kunnen pakken, dan horen we dat graag.

secretaris@grijpskerkverbonden.nl