07-04-2020: 12,5 Jaar Studio Care 4 Hair!

Dit wilden we natuurlijk graag met onze klanten gaan vieren door middel van een 12,5e dag durende actie met 12,5% korting op iedere behandeling.
Helaas gaat dit, vanwege het coronavirus, waarschijnlijk niet lukken..
Daarom hebben wij deze actie bedacht!
Als klant kun je alvast een waardecheque reserveren die je later kunt inleveren op een knipbehandeling, een knippen/kleurbehandeling of een all in permanentbehandeling. Deze behandeling krijg je dan met maar liefst 12,5% korting!

Zo werkt het:
– Kies wat voor behandeling je graag wilt uit de bovenstaande 3 keuzes (knip, knip/kleur of permanent), mail deze keuze naar info@studiocare4hair.nl. Vermeld hierbij je persoonlijke gegevens en je 06-nummer!
– Wij sturen je dan een betaalverzoek en als je die hebt voldaan ontvang je de waardecheque digitaal in je mailbox. Deze is geldig tot inlevering.

We hopen er natuurlijk op dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en een waardecheque reserveren.. zodat wanneer we straks weer open kunnen iedereen voordelig naar de kapper kan gaan!

Alvast bedankt!
Liefs Emmely, Trijnie, Nienke en Titia