Zwembad de Griffioen en de Coronacrisis

Door de maatregelen die onze regering 23 maart heeft vastgesteld is de opening van het zwemseizoen voorlopig uitgesteld!

We hopen 1 juni weer te kunnen starten maar dat is uiteraard volledig afhankelijk van de situatie op dat moment. Daarnaast is er het probleem dat onze regering in een aantal maatregelen zeer onduidelijk is. Misschien is het mogelijk om toch nog eerder dan 1 juni open te gaan maar daar lijkt het op dit moment niet op.
De prijzen van de abonnementen en de zwemlessen worden uiteraard pas definitief vastgesteld zodra er duidelijkheid is over opening en duur van het zwemseizoen!
Mochten we op 1 juni open kunnen dan zullen de prijzen van de abonnementen vermoedelijk 20 tot 25% lager zijn. Wat de consequenties voor de zwemlessen zullen zijn door een korter zwemseizoen is nu nog niet duidelijk. Vermoedelijk zullen er geen turbo-lessen gegeven kunnen worden. Zodra er meer duidelijkheid is zal het zwembad via www.zwembadgrijpskerk.nl hierover informatie verstrekken. Wellicht dat er volgende week al iets meer te zeggen valt als de regering op 2 april met nieuwe maatregelen komt.