Kindervakantie spelweek gaat niet door!

Lieve, kinderen, ouders, verzorgers, opa’s, oma’s, sponsoren en vrijwilligers.

Wij hadden gehoopt op een heel veld vol mooie hutten, een week lang plezier met spellen in het park en met als afsluiter ons jaarlijkse kampvuur.
Helaas heeft het Coronavirus roet in het eten gegooid. Hierdoor moeten ook wij met tranen in onze ogen mededelen dat de spelweek 2020 NIET door zal gaan.

Er zit helaas niks anders op dan de spelweek dit jaar over te slaan en er volgend jaar een dubbel zo groot feest van te maken.

Maar… wij zouden de spelweek niet zijn als wij niet creatief genoeg waren om met een alternatief te komen. Hierover zijn wij als organisatie druk in overleg met de gemeente om te kijken of er nog mogelijkheden liggen om voor de kinderen in het dorp iets kleins te organiseren. Zodra daar iets over bekend is brengen we jullie daarvan op de hoogte.

Tot die tijd.. Stay safe!

Liefs van alle spelweekleiding