Zwembad De Griffioen gaat op dinsdag 2 juni open!

Het zwembad de Griffioen gaat dinsdag 2 juni toch weer open. Helaas met veel beperkingen. Zo zal er alleen ruimte zijn voor vrij zwemmen voor de jeugd tot en met 12 jaar. Alle oudere gebruikers zullen het moeten doen met banenzwemmen via een reserveringssysteem.Hopelijk kunnen we later in het seizoen de regels versoepelen. Gelukkig kunnen we ook dit jaar wel zwemlessen aanbieden en is er ook ruimte voor schoolzwemmen. Door deze beperkingen zullen de inkomsten lager zijn en doordat we meer inzet van personeel nodig zullen hebben hogere kosten waardoor we financieel naar verwachting een moeilijk jaar zullen krijgen maar omdat we vinden dat het zwembad een belangrijke maatschappelijke en sociale functie heeft in onze gemeenschap hebben we besloten toch open te gaan.

De zwemvierdaagse is voorlopig uitgesteld. misschien kunnen we dat later in het seizoen alsnog organiseren.