Sport je Fit reserveer nu

Sport je Fit reserveer nu

Zin om weer op de spinningtrappers te staan, droom je over dumbbells of heb je óns gewoon enorm gemist? Wat je reden ook is, de online reservering is nu geopend en dus mag je vanaf deze week weer los! Je kunt tot maximaal drie dagen vooruit reserveren. Alleen met een online reservering op zak, mogen we je verwelkomen in onze buitensportschool. Morgenavond starten we met een les pilates en yoga. Vanaf dinsdag staat het volledige schema open.

We doen ons uiterste best om onze sportschool binnen de huidige gezondheidsrichtlijnen in te richten, maar hebben daar uiteraard als lid jouw hulp bij nodig. Check daarom even goed de regels en dan zien we je gauw!

https://sportjefit-grijpskerk.nl/reserveren/

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk