Dorpsbelangen: zorg voor en met elkaar

Sinds twee maanden heeft ons normale leven een totaal andere wending gekregen. Het coronavirus heeft impact op iedereen. Zo hebben veel mensen direct of indirect te maken met de gevolgen van de crisis, in zowel privé- als in werksituaties. En hoewel de maatregelen enigszins versoepeld zijn, is de vanzelfsprekendheid verdwenen uit onze dagelijks leven.

Naast de persoonlijke omstandigheden en beslommeringen, merken ook verenigingen, stichtingen en ondernemingen de gevolgen van de coronacrisis. Bedrijven, horeca, sportscholen en -verenigingen, toernooienorganisatoren, ondernemers in de persoonlijke verzorging en veel andere activiteiten konden niet doorgaan met wat ze deden of wilden doen. En waar vanuit de omgeving behoefte aan is. Dit heeft natuurlijk een enorme impact op ons dorpse, sociale, maatschappelijke en bedrijfsleven.

Wij, Dorpsbelangen Grijpskerk, vinden het belangrijk dat wij in deze moeilijke tijd naar elkaar om blijven kijken. Bent u ondernemer, bestuurslid van een vereniging of wilt u op een andere manier gebruik maken van onze kennis of ons netwerk? We denken graag mee. Neem dan contact met ons op via het mailadres dorpsbelangengrijpskerk@gmail.com.

Dorpsbelangen Grijpskerk