Vrijdagse sportmomenten voor kinderen

Vrijdagse sportmomenten voor kinderen

Heerlijk zo’n sportmomentje.

VV Grijpskerk heeft in samenwerking met de Sport & Outdoor BSO het Speelhuis het initiatief genomen om samen iets te betekenen voor kinderen. Waar de voetbalclub kinderen in deze tijd mee laat trainen, wordt ook samengewerkt met Het Speelhuis. Nu we niet alles mogen, is het fijn dat wat we het sporten extra stimuleren.

Afgelopen vrijdag was een eerste sportmoment.  Er waren veel enthousiaste kinderen die graag kennis wilden maken met verschillende sportactiviteiten. Deze eerste vrijdag hebben we onder leiding van onze professionele pedagogische sport begeleider Marleen een aantal sporten uitgevoerd. Voetbal, hockey en bootcamp. De groepen waren op leeftijd ingedeeld.

Kinderen kunnen zich nog opgeven voor de komende drie vrijdagen, voor 5 euro.
Opgeven via mail melissadijkman@gmail.com
Vermeld hierbij naam, leeftijd en telefoonnummer

Volgende data
Vrijdag 12 juni 15.00-17.00
Vrijdag 19 juni 15.00-17.00
Vrijdag 26 juni 15.00-17.00

VV Grijpskerk en de Sport & Outdoor BSO het Speelhuis

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk