‘Vrienden van de Wierde’ zoekt nieuwe donateurs

‘Vrienden van de Wierde’ zoekt nieuwe donateurs

In oktober 1988 is de Stichting “Vrienden van de Wierde” opgericht. De Stichting heeft tot doel om met behulp van donaties iets extra’s voor de bewoners van het verzorgingscentrum “De Nieuwe Wierde” te doen.

Elke maand organiseert de Stichting een gezellige middag voor de bewoners van de Nieuwe Wierde en de aanleunwoningen. Meestal nodigen wij een artiest uit om op te treden en onder het genot van een hapje en een drankje maken we er een mooi feestje van.

Nieuwe bewoners worden door ons welkom geheten met een bloemetje en ook de 90-plussers krijgen voor hun verjaardag een bloemetje.

Ook dit jaar heeft de Stichting de bewoners van De Nieuwe Wierde niet vergeten. Echter, begin maart gooide het Coronavirus roet in het eten en moesten we ons programma noodgedwongen aanpassen. Vanaf dat moment hebben wij elke week de bewoners van een traktatie (taart en zelfs een keer kibbeling) voorzien en buiten een draaiorgel voor hen laten spelen. Verder zijn de beide terrassen door ons voorzien van vrolijke bloemen.

Om dit in de toekomst ook te kunnen blijven doen zijn wij afhankelijk van onze donateurs. Voor bestaande donateurs, onze hartelijke dank voor uw jaarlijkse donatie, zonder u is dit niet mogelijk.

Wilt u ook donateur worden van de Stichting Vrienden van de Wierde? Geef dan uw gegevens door aan een van onderstaande bestuursleden , die u vervolgens een aanmeldingsformulier toestuurt.  Het donatiebedrag is minimaal € 5 per jaar.

Melle Koopmans, voorzitter, tel. nr. 0594 21 29 29

Matty Wierstra-van der Ploeg, secretaris, tel. nr. 0594 21 28 99

Aleida Riemersma-van Houten, penningmeester, tel. nr. 0594 21 28 28

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk