Gratis sportmomenten voor kinderen en jeugd van 6 t/m 16 jaar!

De zomervakantie staat voor de deur, of misschien is het zelfs al vakantie. Lang leve de vrijheid! Maar wat ga je doen met al die vrije uren en dagen nu door Corona zoveel is afgelast? Verre vakanties zijn niet mogelijk, de altijd zo leuke spelweken zijn geannuleerd of vinden in afgeslankte vorm plaats. Daarom organiseert Sociaal Werk De Schans deze zomer de ‘sportzomer 2020’. Zes weken lang zijn de buurtsportcoaches te vinden op verschillende locaties in het Westerkwartier. Hier gaan zij allerlei leuke en actieve sport- en spelvormen aanbieden. Zo kom jij de zomer wel door!
A.s. donderdag 9 juli geven de coaches, samen met spelers van VolleybalClub Grijpskerk, een unieke volleybalclinic!
Waar? Het grasveld tegenover sporthal de Bokkediek

Hoe laat? 13.00 – 14.30 uur
Wil je meedoen met deze clinic? Meld je dan aan door een mail te sturen naar: buurtsportcoaches@sociaalwerkdeschans.nl onder vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer.

Deelname is gratis.