Kindervakantie spelweek gaat door!

JAAAA daar is die dan! Het programma van de Kindervakantie Spelweek 2020!

We hebben erg ons best gedaan om er iets leuks van te maken, echter zijn er wel een aantal regels waar we ons aan moeten houden:

• Wij houden 1,5 meter afstand van elkaar en waar kan ook van de kinderen.
  • Wij zullen aan het begin van elke activiteit de zogeheten gezondheidscheck doen. In de bijlage vind u onze gezondheidscheck. Lees deze aandachtig door. Als uw kind op alle vragen een duidelijke ‘’NEE’’ kan antwoorden mag uw kind deelnemen aan de activiteit.
  • Bij zowel de kantine als bij de bakkerij zullen wij een in- en uitgang maken. Volgt u alstublieft de route. Hier zullen ook desinfecterende pompjes staan.
  • Ouders/verzorgers dienen na het brengen van hun kind(eren) gelijk weer te vertrekken en kunnen helaas niet aanwezig zijn bij de activiteiten. Vrijdag avond tijdens het discozwemmen bent u natuurlijk van harte welkom.
  • Kinderen dienen zich van te voren aan te melden voor de activiteit. Dit kan via deze link: