Interessant bekerduel VC Grijpskerk/Brilmode Zuidhorn Dames tegen DOK

Een toch wel pikant bekerduel tussen twee ploegen die dezelfde trainer hebben. Abe Meininger traint zowel vc Grijpskerk/Brilmode Zuidhorn en Dok uit Dwingeloo. Bij Dok doet hij dat samen met Riëtte en Renate Fledderus. Het zijn twee teams die enorm in de lift zitten. Grijpskerk van coach Ludo Abbink promoveerde naar de tweede divisie A. Dok met als coach Rob van Noorden, speelde in 2018 nog in de promotieklasse en komt dit seizoen ook uit in de tweede divisie A. De komst van ex-International Riëtte Fledderus en Renate Fledderus, die in de Eredivisie voor Sudosa en Sneek speelde, heeft Dok geen windeieren gelegd. Riëtte speelde meer dan 400 duels in Oranje en neemt een schat aan ervaring mee. Een interessant bekerduel derhalve.

12 september om 18.00 in De Bokkediek