Start Podcast Tomos

Start Podcast Tomos

Vanaf woensdag 12 augustus 2020 start de Podcast Tomos gericht op mensen in het noorden.

Tomos is een scherpe en eigentijdse podcast met een bijbelse boodschap voor mensen uit het noorden. In minder dan een kwartier krijg je van domie PK een midweekse podcastminipreek met goede muziek. Tomos wil je helpen bij het leren kennen en volgen van de man uit Nazaret in een tijd dat je daar een beetje tegendraads voor moet zijn.

Mijn naam is Pieter Kars van de Kamp, ik ben 33 jaar, verdediger van v.v. Grijpskerk 1, geboren Groninger en sinds 4 jaar predikant van de GKv Grijpskerk-Niezijl. Na het volgen van een cursus over het maken van een podcast, ben ik begonnen met een podcast gericht op mensen in het noorden. In de wekelijkse podcast maak ik mijn zondagse preek geschikt voor dit format. De vaste introductie van de podcast is ingesproken door beeldhouwer en muzikant Gert Sennema. De foto van het logo van de podcast is van de hand van mijn collega en fotograaf Maarten Boersema. De bijbellezing wordt iedere week gedaan door een gast/vrijwilliger die de tekst in het Westerkwartiers, Gronings, Drents of Fries inspreekt. De podcast is te luisteren via Soundcloud, Spotify, Google en binnenkort ook via iTunes.

https://www.youtube.com/watch?v=7rhmhD-0WeA&t=30s

https://www.youtube.com/watch?v=tQ2g_9OVAmk&t=8s

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk