Gemeente Westerkwartier verruimt de openingstijden

Gemeente Westerkwartier verruimt de openingstijden

Vanwege het Coronavirus heeft de gemeente de openingstijden moeten inperken. Vanaf maandag 31 augustus is er weer meer ruimte om een afspraak in te plannen voor het aanvragen en afhalen van paspoort, identiteitskaart en rijbewijs. Hiermee komen we tegemoet aan de behoefte van inwoners om een afspraak te kunnen maken buiten werk- en schooltijden. Naast de al geldende openingstijden kunnen er ook weer afspraken worden gemaakt op de maandagavond in Zuidhorn, de donderdagavond in Leek en op de woensdagmiddag in Leek en Zuidhorn.

Afspraak maken

Gemeente Westerkwartier werkt volledig op afspraak. Inwoners kunnen online een afspraak maken voor het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs via www.westerkwartier.nl/afspraak. Voor andere afspraken blijft het nodig dat inwoners bellen voor een afspraak, zodat maatwerk geleverd kan worden. De gemeente is maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 15.00 uur via telefoonnummer 14 0594.

Coronamaatregelen

Gelet op het voortduren van Corona en de RIVM-maatregelen, is er geen dienstverlening op de locaties in Grootegast en Marum. In Leek en Zuidhorn zijn maatregelen getroffen om inwoners en medewerkers te beschermen. Zo is er plexiglas bij de balies en zijn er looplijnen aangebracht.

De gemeente blijft de ontwikkelingen van het Corona-virus nauwlettend volgen en dit kan de komende tijd nog leiden tot aanpassingen in de openingstijden. Raadpleeg daarom altijd de actuele openingstijden op www.westerkwartier.nl/openingstijden

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend