Cursus improvisatietheater

Cursus improvisatietheater

Cursus improvisatietheater

Improvisatietheater is een luchtige, heerlijke en vaak grappige manier van theater maken.

Iedereen kan improviseren

Jij ook! Tijdens de tienweekse cursus laat ik je zien hoe leuk en (plezierig) spannend het is om zelf scènes te bedenken zonder voorbereiding of script. We gaan aan de slag met de improvisatietechnieken voor op het podium, zowel als in je dagelijkse leven!

Ontdek jezelf

Samen met je medecursisten ga je aan de slag met samenwerken, elkaars aanbod accepteren, elkaar ondersteunen, positief zijn, spontaniteit, verhaalopbouw, grote en kleine emoties.

Nog geen ervaring? Geen punt! We beginnen bij de basis en behandelen stap voor stap diverse impro- technieken. Al bekend met andere theatervormen? Dan kan impro een welkome aanvulling zijn.

Heb ik je interesse gewekt?

Hoe vaak: 10 lessen improvisatietheater/theatersport.
Voor wie: iedereen tussen de 18 en 88 jaar.
Wanneer: dinsdagavond van 20:00 – 22:00 uur (start in eerste week van oktober, bij voldoende deelnemers)

Waar: De Nieuwe Wierde, Burmanniastraat 1, Grijpskerk Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 12
Kosten: €50
Inschrijven of meer informatie: impro@albertvanbuuren.nl

Over de trainer

Hallo, ik ben Albert van Buuren. Ik heb 15 jaar improvisatietheater ervaring. In die tijd ben ik als speler actief geweest in diverse improvisatiegroepen die zich bezig hielden met theatersport, straattheater, longform, impro-musical en impro voor kinderen. De laatste jaren verzorg ik met enige regelmaat trainingen. Improvisatie theater heeft mij heel veel gebracht en dat gun ik een ander ook. Vandaar dat ik het initiatief heb genomen om deze cursus aan te bieden.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend