Livestream wedstrijden in de Bokkediek

Livestream wedstrijden in de Bokkediek

Aanstaande zaterdag staat de eerste officiële wedstrijd van Dames 1 op het programma. Om 18.00 uur spelen de dames, in de 1e bekerronde nationaal, tegen DOK Dwingeloo in Grijpskerk. Omdat er maar beperkt ruimte is voor publiek wordt er via de Facebookpagina van VC Grijpskerk/Brilmode Zuidhorn een livestream uitgezonden. Voorafgaand aan de bekerwedstrijd, om 15.00 uur, speelt Dames 2 een oefenwedstrijd tegen Donitas. Deze zal ook live te volgen zijn.

*Bij aanwezigheid in de sporthal, op 12-9 van 14.00 – 21.00 uur, geeft u toestemming dat er live beeld- en geluidopnames worden getoond op social media waar u mogelijk op te zien en/of te horen bent.

https://www.facebook.com/Vcgrijpskerk

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk