Zwembad de Griffioen doet weer mee aan de Rabo Club Support actie!

Zwembad de Griffioen doet weer mee aan de Rabo Club Support actie!

Zwembad de Griffioen doet weer mee aan de Rabo Club Support actie!

Jouw stem is geld waard!

Vanaf maandag 5 oktober tot 25 oktober 2020 kunt u stemmen op zwembad De Griffioen! Wij hebben ons ook dit jaar weer aangemeld voor de Rabobank-actie. Leden kunnen stemmen voor goede doelen waaronder dus ons zwembad.

Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor spel-attributen en feestverlichting en versiering. In elk seizoen zijn er voor de jeugd ’s avonds regelmatig extra zwem- en spelactiviteiten waarvoor we dit nodig nodig hebben. Daarom is een ondersteunend bedrag heel erg welkom. Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan het zwembad tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!

Hoe kun je stemmen?

Door in te loggen in de RABO-app of online via rabobank.nl/clubsupport

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend