Stem op CMV Excelsior

In deze rare tijden zitten we veel thuis, moeten we veel dingen laten en goed opletten wat wel en niet kan. Gelukkig is er muziek dat ons verbindt. Muziek geeft ons hoop, plezier, moed en kracht om vooral rustig door te gaan. Via radio, online of in het echt. We leven onder andere regels, maar wat kunnen we wel doen?

Muziekonderwijs is hot. Wetenschappers hebben een stijgende belangstelling voor de invloed van muziek op de hersenen van kinderen. Hun voorlopige conclusie: zingen en musiceren ondersteunt de ontwikkeling en sleutelvaardigheden als luisteren en lezen en stimuleert de emotionele intelligentie.

Om de basisschool daarin te ondersteunen organiseren we een muziekproject. We laten leerlingen kennismaken met alle blaas- en slagwerkinstrumenten die er in fanfareorkest te horen zijn. Dit doen we door voor te doen, maar ook door zelf te laten ervaren en deel te laten nemen aan een blazersklas. Muziek verbindt en leert kinderen vaardigheden waar ze een leven lang van kunnen profiteren. Dat gunnen we elk kind!

Als lezer kun je ons een helpende hand bieden door op CMV Excelsior Grijpskerk te stemmen bij de Rabobank clubactie. De opbrengst van deze actie komt geheel ten goede van die mooie muziekproject. Dit is een actie van de Rabobank om verenigingen te stimuleren. Hoe meer stemmen, hoe groter het stuk van de te verdelen taart. Je kunt stemmen als u rekeninghouder bent bij Rabobank Noordenveld en West-Groningen. Log in bij jou Rabobank via de app of www.rabo-clubsupport.nl, selecteer CVM Excelsior Grijpskerk en breng u stem uit. U kunt tot 25 oktober stemmen. Alvast bedankt voor de stemmen en daaruit voortvloeiende steun!

Stemmen via de app:

Log in op uw Rabobank app. Klik vervolgens op Zelf regelen à lidmaatschap. Bent u nog geen lid kun je gratis lid worden van de Rabobank mits u een bankrekening bij de Rabobank hebt lopen.

Vervolgens klikt u op ClubSupport en kunt u uw stem uitbrengen. U mag 5 stemmen uitbrengen waarvan max. 2 op dezelfde club. Door te zoeken op ‘Excelsior’ vindt u onze mooie vereniging. Door op volgende te klikken kunt u uw stemmen verdelen over de geselecteerde verenigingen.